Life Alignment

I Life Alignment jobber vi med å få ditt indre liv i harmoni med ditt ytre. 

Hva vil det si? Det vil si at du lar den personen du egentlig er komme frem og det vil si vær deg selv 100%. Vis kjærlighet til deg selv først og fremst, ta valg som er gode for deg. Når ditt indre liv er i harmoni med ditt ytre liv, så er dette det beste utgangspunktet for at kroppen skal holde seg frisk. 

Når du er i balanse, når du er ekte, har energi og er ved godt mot, så er du samtidig en god person å være sammen med. Hvis du kjenner at din oppgave er å ta vare på andre personer så er det at du er i balanse det beste utgangspunktet for dette. 

Life Alignment er et omfattende terapeutisk system. Det innbefatter helheten av mennesket så vel som detaljene. Vi jobber med den fysiske kropp, med det eteriske, det emosjonelle, det mentale/psykologiske, det spirituelle og endog de kausale legemer (sjelsplanet). Temaer vi arbeider med er blant annet hverdagens utfordringer, de store linjer i livet, samt fysiske og psykiske utfordringer. I ordet Life Alignment ligger det at vi arbeider mot å få livet inn på riktig linje, få livet inn på blueprintet til mennesket. Ditt blueprint er det du er ment å gjøre, ment å oppnå i dette livet i henhold til plan. Hvilken plan snakker jeg om? Før vi begynner på en ny inkarnasjon blir det laget en livsplan av et råd bestående av deg selv og dine guider. 

Hvordan utøves Life Alignment? En stor del er samtale på en måte du sannsynligvis aldri har opplevd før. Jeg vil kalle det guidet psykoterapi. Enhver standard behandling binder sammen det psykologiske temaet med spesifikke body points. Life Alignment inkluderer også det å gå inn i det emosjonelle og forløse blokkeringer o.l., samt vortex healing med noen spesielle vortex kort. Metoden er meget målrettet og effektiv.

Life Alignment er et spirituelt behandlingssystem. Systemet er "tatt ned" av Jeff Levin, dvs. han har mottatt hele systemet fra en høytstående utenomjordisk sivilisasjon. En balansering med Life Alignment er guidet fra start til slutt. Terapeuten synkroniserer innledningsvis med klientens høyere selv og en høyere intelligens, og det er denne som leder hele sesjonen. Dette sikrer at det som kommer frem er relevant og viktig å arbeide med for det temaet som vi til enhver tid arbeider med.

Som en av mine klienter så treffende sa det;

"Det må bare oppleves, kan ikke forklares"

Høres dette interessant ut, vil du vite mer?

Jeg er invitert av Teosofisk Forening i Porsgrunn til å komme å holde en presentasjon/foredrag om Life Alignment.

Det blir en gjennomgang av systemet Life Alignment med noen terapihistorier. Det blir et lite dypdykk i psykologien om hvordan sykdom og friksjon oppstår, og hva som er veien tilbake til glede og god helse.

Dette vil bli en noe utvidet presentasjon denne gang med innlagt meditasjon/øvelse og med mer tid til spørsmål og diskusjon.

På disse temakvelder er det normalt en kostnad for å komme inn. 

Vel møtt.

Presentasjon/foredrag med Life Alignment

Torsdag 21 mars 2024, kl. 19.00.

Sted: Herøyahuset

Adresse: Snorresgate 1, 3936 Porsgrunn

Påmelding er ikke nødvendig men jeg setter pris på å få en indikasjon på om du kommer eller ikke. 

Hør Jeff Levin introdusere Life Alignment

Dette er en sjelden mulighet. Gratis online introduksjon og presentasjon av mesteren selv, Jeff Levin, grunnleggeren av Life Alignment. Jeff er en mesterhealer med helt unike kvaliteter og en spirituell lærer. 

Jeff vil her snakke om mulighetene for endring som ligger i modaliteten som har hjulpet tusenvis av mennesker verden over. Han kommer til å demonstrere teknikken og svare på spørsmål du måtte ha. 

Alle er velkommen, uansett om du har kjennskap til Life Alignment eller ikke. Denne opplevelsen er GRATIS! 

Jeff Levins ønske er å hjelpe mennesker til å komme i kontakt med deres autentiske selv og livsoppgave. Hva er dette for deg? Hva trenger du å vite og hele i ditt liv for å gjenopprette forbindelsen til overflod og glede i livet ditt?

DATO: 27 March 2024

TIDSPUNKT: 19:00-20:30 

 

Påmelding:

https://life-alignment.com/eventsmain-2/ 

Eller send en epost til:

[email protected] 

Link til Life Alignment internasjonal:    https://life-alignment.com/