Webinarserie

Livets Nøkkel, store ord, hva vil det si?

Dette er en webinarserie nå klar til å starte opp. Gjennom 4 uker går vi gjennom en dyptgående healingprosess, steg for steg. Samling en gang per uke, tiden i mellom samlingene trenger du til å jobbe med ting, til å bevisstgjøre ting.

Alle som har interesse av å jobbe med seg selv, som ønsker å ta ansvar for egen helse, kjenner til hvor ufattelig vanskelig det kan være å jobbe seg gjennom sine blokkeringer. Man oppsøker gjerne flere ulike behandlingsmetoder, noe virker ikke i det hele tatt mens andre kanskje en periode eller delvis, men det kommer igjen. Man prøver selv også diverse kurer og selvbehandlingsteknikker men noen av våre utfordringer vil absolutt ikke gi slipp.

Dette kurset har fått navnet Livets Nøkkel fordi når du mestrer det å kunne jobbe deg til bunns i de utfordringer du møter på din livsvei, da vokser du på dette og det er noe av meningen med livet. Dette er en nøkkel til å kunne avdekke sitt fulle potensial og til virkelig å kunne leve livet her i denne viktige inkarnasjonen.

Kanalisert metode

Dette er en 100% kanalisert metode. Denne kunnskapen om vår psyke er fra en høyere bevissthet. De bringer inn en oversikt og forståelse om våre menneskelige problemer og hvordan jobbe seg gjennom dem, som er gull verdt. 

Kort fortalt så går denne prosessen ut på fullt ut å se hvordan du selv er med til å opprettholde dette som er din utfordring. Du vil bli bevisst på handlinger du gjør som er med til å opprettholde dette og du vil bli bevisst på underliggende vaner og tankeformer du har som opprettholder og forsterker dette. Du må komme til et punkt der du 100% ser at du selv er ansvarlig for din helse og din situasjon, og samtidig at du ønsker å bli frisk med hele deg. Da er du på riktig sted til å ta ansvar for egen helse. Da kommer de 2 siste stegene for healing.

Når du har vært gjennom ett tema og lykkes så har du her en fremgangsmåte som du kan benytte til de aller fleste typer utfordringer og problemer problem du har. Når du behersker denne metoden så vil denne være med deg resten av ditt liv og kunne hjelpe deg utrolig mye på din livsvei.

Her et knippe utfordringer som vil egne seg å jobbe med:

  • Lavt energinivå
  • Sosiale utfordringer
  • Spisevaner du ikke er fornøyd med
  • Mange autoimmune sykdommer
  • Ikke fornøyd med jobben du har, ønsker å gjøre noe annet
  • Flere kroppslige utfordringer, til eksempel forstoppelse el. overvekt
  • Dårlig økonomi

Det er du selv som må gjøre arbeidet, jeg guider deg gjennom prosessen. Det er du selv som sitter med svarene, jeg skal hjelpe deg å få dem frem. Dette kreves dedikert arbeid fra din side men det er også da at fruktene av ditt arbeid og fremgang smaker ekstra godt.

Nå starter vi opp!

Oppstart første gruppe blir uke 21-2024. Det blir på onsdager og 4 uker fremover. Tidspunkt start kl. 19.30 og ca. 1 times varighet. 

Høres dette interessant ut?

Hvis du kjenner inspirasjonen, så benytt sjansen nå. Antall deltakere blir begrenset til 6 stykker. Kostnad for deg er veldig lav, kun 1111,- for alle 4 kveldene. Dette er en redusert intropris siden dette blir første runde av denne webinarserien.

Påmelding her. Er du heldig så er du med i runde 1.

Dette er noe jeg har stor tro på og det kommer flere runder av denne til høsten.

Meld din interesse for denne webinarserien.