Mitt første Nyhetsbrev !

Jeg er stolt av å kunne presentere mitt første nyhetsbrev og samtidig lansere en ny webside. Dere kjenner meg som terapeuten i Livsspeilet som tilbyr Life Alignment terapi. Mine nyhetsbrev og den nye websiden vil imidlertid handle om så mye mer. Jeg kjenner på en enorm energi som får mer og mer feste iblant folk, jeg står midt i den og det er denne energien jeg kjenner inspirasjon til å formidle i form av nyhetsbrev, ny webside og nye muligheter. 

Hva er denne energien? Det er om å respektere seg selv og ta seg selv seriøst, det er om å frigjøre seg fra indre demoner og det handler om å skape mening i livet. Svært mange er i en oppvåkningsprosess, sjelen banker på og gjør oss mer bevisst på områder i våre liv som trenger å revitaliseres. Mange kjenner på tap av mening i sitt yrke; et yrke, en karrierevei som de trodde skulle vare livet ut. Andre har helseproblemer som hindrer dem. Det er en grunn til at vi møter motstand på vår vei. Eksistensielle spørsmål kommer til overflaten, hva gjør jeg på denne planeten, i denne kroppen, hva er meningen med livet, det må vel være noe mer enn dette her? Ja, hvis du kjenner på en slik følelse; det er lov å forvente mer av livet, du bør forvente mer av livet. Forholdene for indre vekst og selvrealisering har aldri vært bedre enn de er i denne tid. Dette fordi innstrømningen av høyfrekvent kosmisk energi til vårt solsystem er høy og den øker, og dette er fordi det er ascension-tider.

Under her følger en oversikt og introduksjon av de bolker som foreløpig er lagt inn på den nye websiden:

Ascension Norge

Ascension Norge er en inspirasjon jeg har om å etablere et sted, et senter for seriøst søkende i Norge. Med seriøst søkende mener jeg de som vet hva ascension er og som ønsker billett. Jeg mener ikke et fysisk sted men et fast holdepunkt, en stødig støtte og inspirasjonsgruppe for ascension.

Visdomshjørnet

Visdomshjørnet er et sted jeg deler visdom og ting som kan være mer enn greit å kjenne til. I dag er det en virkelig godbit som ligger der, denne anbefales. 

Et Kurs i Mirakler

Et Kurs i Mirakler er et kanalisert bokverk fra en høy og meget kjent kilde som du vil ha med deg på din reise i denne tiden. I innledningen til boken står det "Dette er et obligatorisk kurs. Bare tiden du bruker til det er frivillig".

Livets Nøkkel

Livets Nøkkel er en webinarserie jeg har jobbet med en stund, ikke helt klar til lansering enda, men det kommer. I de 4-5 ukene serien varer vil du jobbe deg gjennom et av dine grunnleggende temaer. Du lærer hvordan selv ta ansvar på det helt grunnleggende planet og du har her en fabelaktig metode du vil ha svært mye glede av fremover.

Livsspeilet

Livsspeilet er klinikken du kommer til når du er på den spirituelle oppdagelsesreise og du kjenner at du trenger det spesielle ekstra for å finne tilbake til gleden og kraften i ditt liv. God erfaring også med kroniske tilstander, psykisk eller fysisk.

Life Alignment

Life Alignment er det terapeutiske systemet jeg hovedsakelig jobber etter. Dette er samtale, psykologi og healing. Det som imidlertid løfter dette systemet inn i en klasse for seg er at hele terapiforløpet er guidet fra den spirituelle siden, av klientens høyere selv og av Life Alignment guides. Det er spirituelt og det er magisk. 

Til ny webside

Livsspeilet har deltatt på 3 messer med stand i løpet av høsten 2023, i Skien, Oslo og Tønsberg. I Oslo og Tønsberg holdt jeg foredrag som ble veldig godt mottatt. På disse plasser hadde jeg også tilbud om minisessions. Tilbudet var begrenset til "Immune system activation", "Immune system sequences" og "Blood cell activation". Det var med dette mange som fikk erfare kraften i vortex kortene kombinert med det å touche en sekvens med spesifikke punkter på kroppen, samt energibalansering. Gode erfaringer og tilbakemeldinger også på denne delen.

På alle 3 messene var det anledning til å tegne seg på liste for nyhetsbrev og en takk til alle dere som tegnet seg på. Vi hadde i etterkant trekning blant de påmeldte til å vinne en gratis behandling. Dette ble godt mottatt og disse balanseringer/behandlinger er gjennomført.

Mottakere for dette nyhetsbrev er alle som tegnet seg på liste. I tillegg har jeg lagt til klienter (tidlgere og nå), pluss noen få andre kjente som har vist interesse for Life Alignment og Livsspeilet. For de av dere som ikke ønsker å motta nyhetsbrev så er det enkelt å melde seg av, se helt nederst på denne mail. For de av dere som syntes dette er topp så gled dere og dykk inn i den nye websiden. Videresend gjerne denne mail til venner og bekjente som du mener er på frekvens med mitt nye nettsted og til nyhetsbrevet. Det er mye interessant og hyperaktuelt som vil komme fremover.

I neste nyhetsbrev vil det også komme info om nye hovedbolker lagt til på websiden. Viktige ting dette også for tiden vi er inne i. Hva det er vil ikke bli avslørt enda.

 

Hvilken frekvens jeg vil holde meg til for nyhetsbrev vil jeg se etter hvert, kanskje en gang per måned vil passe.

Ris, ros og konstruktiv feedback mottas med takk. Tror det skal gå å svare direkte tilbake på denne mail 

Jeg avslutter med å si gratulerer til meg selv med oppstart av nyhetsbrev og ny webside 😊

 

Publisert 29. januar 2024

Ps:

Web og sosiale medier relatert til denne nye webside:

Web: https://bjornarrobberstad.no

Facebook: https://www.facebook.com/bjornar.robb/

Instagram: https://www.instagram.com/bjornarrobberstad/

 

Web og sosiale medier relatert til Livsspeilet:

Web: https://livsspeilet.no/

Facebook: https://www.facebook.com/livsspeilet/