Miraklenes tid er nå !

Mange nyheter denne måned, interessante og viktige presentasjoner og webinarer. Se under for info.  

Livsspeilet

Nå skjer det mirakler nesten daglig i Livsspeilet. Ja, det er sant 😊. Men hva er et Mirakel?

Et mirakel skjer når vi med vårt sinn endrer oppfattelse av hendelser i den ytre verden. Vi endrer fra å se på våre utfordringer som noe vilkårlig som skjer som er en pest og plage for oss, til å se på dette på dette som en tilbakemelding til oss selv som vi kan vokse på. Dette gir oss da muligheten til å lære ekstremt viktige ting i våre liv, i denne inkarnasjonen, slik at vi ekspanderer bevissthetsmessig. En viktig del av mirakelet er at den ytre verden endrer seg når vi endrer vårt sinn. Kroppen i denne sammenheng er en del av den ytre verden, husk at vi er i essens spirituelle vesener med en fysisk erfaring. Vi må gå fra egoets tankeverden til "Det Høyere Selv's" tankeverden. Det er sentrert herfra at healing og mirakler er mulig.

(tips: hør intervjuet som denne uke er lagt ved "Et Kurs i Mirakler" siden.)

Vår sjel sier i fra til oss først med noen hint. Hvis vi ikke tar hintet så kommer det hendelser i den ytre verden, motstand eller sykdom. Hvis vi fortsatt ikke tar hintet og forstår meldingen så kjører sjelen på og det oppleves svært tøft for den individuelle. Fra sjelens perspektiv så er indre vekst og ekspansjon mye viktigere enn det å ha det komfortabelt her på denne planet, ja endog viktigere enn livet selv, for plutselig, før vi vet ordet av det så kan sjelen kalle oss hjem igjen.

Den viktigste jobb og gave du kan gjøre for deg selv, til deg selv, er å gjøre hva du kan for å jobbe deg fremover gjennom dine utfordringer. 

Det er mange veier til Rom sies det og det er helt riktig også i denne sammenheng. Hva vi har fullt fokus på i Livsspeilet er å finne en rask og effektiv vei hjemover igjen og til dette er Life Alignment en gave og en stor ressurs. Når vi kombinerer dette med storverket Et Kurs i Mirakler så er dette en sjelden kraftig kombinasjon.

Life Alignment

Livsspeilet er invitert av Teosofisk Forening til å holde foredrag på Herøyahuset i Porsgrunn. Tidspunkt er torsdag 21 mars kl. 19.00.  

Tema er Life Alignment, dette blir en noe utvidet versjon av hva jeg har presentert tidligere.  

Se mer på:   

https://www.bjornarrobberstad.no/life-alignment    

 


 

Grunnleggeren av Life Alignment, Jeff Levin, kommer til å presentere Life Alignment online for alle som er interessert. Dette er en sjelden mulighet, sørg for å få denne med deg. Det vil bli demonstrasjon i en eller annen form og det vil bli et innblikk i det enorme potensialet som denne metoden bringer til verden og kanskje forteller han også om kraften i de spesielle vortex kort som vi bruker. Gratis.  

Tidspunkt: Onsdag 27. mars kl. 1900-2030 

Påmelding nødvendig, se mer info her:   

https://www.bjornarrobberstad.no/life-alignment  

Livets Nøkkel

Nå endelig starter vi opp, uke 15. Men hva er nå dette? 

Du velger et tema du er bevisst på som du vil få løst opp i. Ta gjerne det mest grunnleggende tema du har tatt med deg inn i denne inkarnasjonen, hvis du er bevisst på det. Vi går uke for uke metodisk gjennom faser som er nødvendig for å komme helt til bunns og for at du skal kunne ta ansvar for dette temaet og få løst det opp. I denne prosessen er ditt potensiale for vekst enormt, og du lærer en detaljert fremgangsmåte som du vil kunne bruke på svært mange av dine temaer fremover i ditt liv.  

For påmelding og mer informasjon se her:   https://www.bjornarrobberstad.no/livets-nokkel  

Visdomshjørnet

Jeg har skrevet en rykende fersk artikkel med tittel "15 grunner til hvorfor jeg ikke har TV". Alt her er originalt i den forstand at jeg har ikke googlet eller søkt på nettet etter noe av innholdet. Det er hva jeg har fanget opp underveis de senere år, erfart selv, og en del av det er inspirert av kanaliseringer fra et høyere perspektiv.  

https://www.bjornarrobberstad.no/visdomshjornet

Hvis du ønsker å kommentere denne artikkel, kanskje komme med flere ting for eller i mot TV, så er du velkommen til å gå til min facebook side hvor denne artikkel også ligger. 

https://www.facebook.com/bjornar.robb/

 

Et Kurs i Mirakler

Dette er 3 bøker i ett og det er et svært dyptgående program for selvutvikling, transformasjon og innsikt. Jeg vil anbefale dette for alle seriøst søkende mennesker som ser nødvendigheten av at en må jobbe bevisst med seg selv for å komme videre på den spirituelle og menneskelige utviklingsvei.

Jeg holder et kostnadsfritt introduksjonswebinar om Et Kurs i Mirakler som er for alle som er nysgjerrig på dette verket og for alle som har startet og ønsker å få klarhet i noen av de viktigste begreper.

Tidspunkt er mandag 11. mars kl. 20.00.  

For mer info og påmelding:  

https://www.bjornarrobberstad.no/kurs-i-mirakler     

 


 

Tina Louise Spalding er i en særstilling når det gjelder "Et Kurs i Mirakler". Her intervjuer hun en dame som har lang erfaring med dette kurset og som helbredet seg selv i løpet av uker fra en kreftdiagnose hvor legen sa det var ingen behandling mulig. Dette intervjuet anbefales.  

https://youtu.be/nFn2xhxk1oU  

Ascension Norge

Ascension Norge er en inspirasjon jeg har om å etablere et sted, et senter for seriøst søkende i Norge. Med seriøst søkende mener jeg de som vet hva ascension er og som ønsker billett. Jeg mener ikke et fysisk sted men et fast holdepunkt, en stødig støtte og inspirasjonsgruppe for ascension.

Til ny webside

Jeg skrev i første nyhetsbrev at jeg ville legge til noen helt nye temaer denne gang. Det kjennes ikke så viktig ut nå og jeg venter med det. Ønsker alle en fin måned og en god påske, nå har vi en smak av vår utendørs. 

 

Publisert 8. mars 2024

Ps:

Web og sosiale medier relatert til denne nye webside:

Web: https://bjornarrobberstad.no

Facebook: https://www.facebook.com/bjornar.robb/

Instagram: https://www.instagram.com/bjornarrobberstad/

 

Web og sosiale medier relatert til Livsspeilet:

Web: https://livsspeilet.no/

Facebook: https://www.facebook.com/livsspeilet/